21°C weather icon

Poziv izlagačima u povodu Fiere sv. Petra i 9. Sajma makarskih proizvoda: Prijave do 24. lipnja

03.06.2019.

Pozivaju se poduzeća, ustanove, udruge, umjetnici i zainteresirani pojedinci, proizvođači proizvoda i usluga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj, na izlaganje u sklopu Fiere sv. Petra i 9. Sajma makarskih proizvoda, planiranog za subotu, 29. lipnja 2019., na gradskoj rivi u Makarskoj.

 

Sajam je izložbeno - prodajnog karaktera, a svi posjetitelji imat će priliku u izravnom kontaktu s izlagačima razgovarati o domaćim proizvodima, uslugama, manifestacijama, mogućnostima.

Cilj sajma je promocija izvornih makarskih brendova - proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj.

S ciljem uključivanja što većeg broja izlagača Grad Makarska će i ove godine prostor za izlaganje, koji će površinski i lokacijski biti određen u dogovoru s organizatorima, ustupiti besplatno.

Stoga i na ovaj način pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, udruge i ustanove, kao i sve građane Makarske, koji smatraju da imaju proizvod koji jest ili bi u skoroj budućnosti mogao postati makarski brend, na izlaganje na Fieri sv. Petra i 9. Sajmu makarskih proizvoda.

 

Prijave se vrše do 24. lipnja 2019. na adresu Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1, Odjel za društvene djelatnosti (ured br. 5), tel. 021/608-434, e- mail: kultura@makarska.hr

 

makarska logo