11°C weather icon

Poziv izlagačima u povodu Fešte sv. Petra i 7. Sajma makarskih proizvoda: Prijave do 24. lipnja

19.05.2017.

Pozivaju se poduzeća, ustanove, udruge, umjetnici i zainteresirani pojedinci, proizvođači proizvoda i usluga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj, na izlaganje u sklopu Fešte sv. Petra i 7. Sajma makarskih proizvoda, planiranog za srijedu, 29. lipnja 2017., na gradskoj rivi u Makarskoj.


Sajam je izložbeno - prodajnog karaktera, a svi posjetitelji imat će priliku u izravnom kontaktu s izlagačima razgovarati o domaćim proizvodima, uslugama, manifestacijama, mogućnostima.


Cilj sajma je promocija izvornih makarskih brendova - proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj.
S ciljem uključivanja što većeg broja izlagača Grad Makarska će i ove godine prostor za izlaganje, koji će površinski i lokacijski biti određen u dogovoru s organizatorima, ustupiti besplatno.


Stoga i na ovaj način pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, udruge i ustanove, kao i sve građane Makarske, koji smatraju da imaju proizvod koji jest ili bi u skoroj budućnosti mogao postati makarski brend, na izlaganje na Fešti sv. Petra i 7. Sajmu makarskih proizvoda.

 

Prijave se vrše do 24. lipnja 2017. na adresu
Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1,
Odjel za društvene djelatnosti (ured br. 5),
tel. 021/608-434
e- mail: kultura@makarska.hr

 

makarska logo