13°C weather icon

Poziv izlagačima povodom Fešte sv. Petra i 5. Sajma makarskih proizvoda: Prijave do 24. lipnja

14.06.2015.

Pozivaju se poduzeća, ustanove, udruge, umjetnici i zainteresirani pojedinci, proizvođači proizvoda i usluga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj, na izlaganje u sklopu Fešte sv. Petra i 5. Sajma makarskih proizvoda, planiranog za ponedjeljak, 29.lipnja 2015., na gradskoj rivi u Makarskoj.

Polazeći od zamisli oživljavanja nekadašnje 'Fešte sv. Petra', došlo se do ideje današnjeg 'Sajma makarskih proizvoda'. Kako smo u imenu spojili tradiciju i današnjicu – nekadašnjoj 'Fešti sv. Petra' danas smo dodali ime 'Sajam makarskih proizvoda', tako i na terenu želimo predstaviti tradicionalnu i današnju, modernu Makarsku.
Sajam je izložbeno - prodajnog karaktera, a svi će posjetitelji imati priliku u izravnom kontaktu s izlagačima razgovarati o domaćim proizvodima, uslugama, manifestacijama, mogućnostima.


Ističemo kako je cilj sajma promocija izvornih makarskih brendova - proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj.
Želja nam je posjetiteljima turističke Makarske na jednom mjestu predstaviti ponudu ovdašnje radinosti i stvaralaštva.


Kako bismo ohrabrili što više izlagača, odlučili smo - kao i prošle godine - potpuno besplatno ponuditi prostor za izlaganje! Taj će prostor površinski i lokacijski biti određen u dogovoru s organizatorima.
Stoga i na ovaj način pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, udruge i ustanove, kao i sve građane Makarske, koji smatraju da imaju proizvod koji jest ili bi u skoroj budućnosti mogao postati makarski brend, na izlaganje na Fešti sv. Petra i 5. Sajmu makarskih proizvoda.


Prijave se vrše do 24. lipnja 2015. na adresu:
Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1,
Odjel za društvene djelatnosti (ured br. 5),
tel. 021/608-434
e- mail: kultura@makarska.hr

 

makarska logo