17°C weather icon

Poziv izlagačima - 'Fiera sv. Petra' i 'Sajam makarskih proizvoda'

12.06.2012.

13.6.2012.

'Fiera sv. Petra' i 'Sajam makarskih proizvoda'

Pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, ustanove, udruge i zainteresirane Makarane da se prijave na 2. Sajam makarskih proizvoda u sklopu Fiere sv.Petra, koji će se održati u petak 29.lipnja 2012.,
s početkom 19 sati na gradskoj rivi.

Polazeći od zamisli oživljavanja nekadašnje 'Fiere sv. Petra', došlo se do ideje današnjeg 'Sajma makarskih proizvoda'. Kako smo u imenu spojili tradiciju i današnjicu – nekadašnjoj 'Fieri sv. Petra' danas smo dodali ime 'Sajam makarskih proizvoda', tako i na terenu želimo predstaviti tradicionalnu i današnju, modernu Makarsku.
Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a svi će posjetitelji imati priliku u izravnom kontaktu s izlagačima razgovarati o domaćim proizvodima, uslugama, manifestacijama, mogućnostima. Sajam će biti upotpunjen i prigodnim kulturno-zabavnim programom.
Ističemo kako je cilj sajma promocija izvornih makarskih brendova - proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj.
Želja nam je posjetiteljima turističke Makarske na jednom mjestu predstaviti ponudu ovdašnje radinosti i stvaralaštva.
Kako bismo ohrabrili što više izlagača, odlučili smo - kao i prošle godine - potpuno besplatno ponuditi prostor za izlaganje! Taj će prostor površinski i lokacijski biti određen u dogovoru s organizatorima.
Stoga i na ovaj način pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, udruge i ustanove, kao i sve građane Makarske, koji smatraju da imaju proizvod koji jest ili bi u skoroj budućnosti mogao postati makarski brend, na izlaganje na Fieri sv. Petra i 2. Sajmu makarskih proizvoda.


Prijave se vrše do 24. lipnja 2012. na adresu:
Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1,
Odjel za društvene djelatnosti (ured br. 5),
tel. 021/608-434, 021/608/433 ili na mail-adrese:
kultura@makarska.hr i protokol@makarska.hr

makarska logo