4°C weather icon

Poslovni uzlet grada Makarske 2017.: Radionice za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-ove

02.02.2017.

Poslovni uzlet grada Makarske održat će se 4. travnja 2017. u Hotelu Osejava (Šetalište dr. fra Jure Radića) u Makarskoj.

Poslovni dnevnik četvrtu sezonu zaredom nastavlja s besplatnim i korisnim programima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih znanja i vještina smatraju ključem za uspjeh. Prošle su godine polaznici edukacija u Makarskoj mogli saznati sve o EU fondovima te osnaživanju proizvodnje, ruralnog razvoja i turizma u Dalmaciji te kako doći do povoljnih sredstava za ulaganje u turističke kapacitete.

U novoj sezoni Poslovnih uzleta, svi naši sudionici će sudjelovati na jedinstvenim dvosatnim radionicama na kojima će se iz prve ruke opremiti bogatim informacijama i savjetima iz svijeta marketinga, turizma i ekonomije. Naši predavači stručnjaci za sve naše polaznike pripremili su interesantne teme radionica putem kojih će potaknuti interaktivnu korisnu raspravu i dati odgovore na neke od najvažnijih pitanja u područjima trgovačkih društava, marketinga i kreativnog razmišljanja.

Nakon pozdravnih govora domaćina i organizatora manifestacije, na red dolazi panel diskusija na kojoj će sudjelovati lokalni i regionalni akteri koji će iznijeti svoje stavove o razvoju poduzetništva u Makarskoj, njihovoj problematici te (ne)iskorištenim potencijalima. Vrhunac Uzleta su dvije radionice - na prvoj će se polemizirati o troškovima i proceduri osnivanja vlastitog posla te njihovim prednostima i nedostacima. Radionicu pod temom „Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?“ vodit će gospođa Željka Marić iz Hitro.hr - servisa Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju građana i poslovnih subjekata s državnom upravom.

Druga radionica više će se okrenuti temi Marketing i kreativno razmišljanje, a njen predavač gospodin Karlo Stojčević iz Red Pointa bavit će se temama kreativnosti - kako ju probuditi i razmišljati izvan okvira. Naši polaznici saznat će sve osobine kreativaca i njihovog najvećeg neprijatelja, ali i naučiti tehnike kojima će moći prebroditi stres, promijeniti percepciju razmišljanja te naći nove načine motiviranja.

Poslovni uzlet namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, no svakako su dobrodošli i predstavnici većih kompanija. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz istih i povezanih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

 

 Budite dio ovog jedinstvenog projekta i napravite korak prema uspješnijoj (poslovnoj) budućnosti.

 

Obrazac za prijavu možete pronaći ovdje.

 

Izvor: www.poslovni.hr

 

makarska logo