- weather icon

Poslovni uzlet 4. travnja u Makarskoj: Otvorene prijave za besplatne edukacije za male i srednje poduzetnike i OPG-ove

13.03.2017.

Već drugu godinu zaredom Grad Makarska bit će domaćin manifestacije Poslovni uzlet koja je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, OPG-ovima i drugima zainteresiranim građanima željnih kontinuiranog usavršavanja poslovnih znanja i vještina. Poslovni uzlet, čiji je organizator Poslovni dnevnik, održat će se 4. travnja 2017. u hotelu Osejava s početkom u 10,00 sati.

U sklopu ovogodišnjeg Poslovnog bit će održana panel diskusija u kojoj će sudjelovati lokalni i regionalni akteri na temu razvoj poduzetništva u Makarskoj te dvije radionice.

Radionicu pod temom „Kako pokrenuti svoj vlastiti posao i koji pravni oblik odabrati?“ vodit će gospođa Željka Marić iz Hitro.hr - servisa Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju građana i poslovnih subjekata s državnom upravom, a polemizirat će o troškovima i proceduri osnivanja vlastitog posla te njihovim prednostima i nedostacima.

Drugu radionicu pod nazivom Marketing i kreativno razmišljanje vodit će gospodin Karlo Stojčević iz Red Pointa, a bavit će se temama kreativnosti - kako razviti kreativnost i kako razmišljati izvan okvira.

Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga se mole svi zainteresirani da svoje mjesto osiguraju na linku za PRIJAVU, pozivom na broj telefona 016326030 ili slanjem e-maila na: poslovni-uzlet@poslovni.hr .

Program edukacija Poslovnog uzleta grada Makarske možete pregledati OVDJE.

makarska logo