7°C weather icon

Počela prodaja kalendara Grada Makarske i Turističke zajednice

18.12.2007.

19.12.07.

Prodajom kalendara Grada Makarske i Turističke zajednice jutros, 19. prosinca, nastavlja se humanitarna akcija koja je započeta u listopadu suradnjom Grada Makarske i Večernjeg lista.

         

Kao što smo već objavili, prikupljena sredstva namijenjena su za kupnju transportera za prevladavanje arhitektonskih prepreka za osobe s invaliditetom. Ovaj transporter lako je prenosiv, a moći će se koristiti po potrebi. Grad Makarska ima u planu pribaviti dva ovakva transportera koji će onima kojima je potreban olakšati svakodnevnicu.

         


U akciji Večernjaka i Grada do sada je prikupljeno već 12.000,00 kuna, a ako je suditi po današnjem interesu naših građana za kalendar, ista svota bi se mogla prikupiti i u ovoj akciji. Cijena kalendara je zaista simbolična – 5 kuna, tako da je jutros bilo građana koji su kupili i desetke kalendara.
Već u 8,30 sati, čim se štand otvorio, stvorila se gužva te je samo u tri sata prodano preko 700 kalendara. Vrijedni članovi Udruge Sunce, koji su nas i ugostili na ovom prekrasnom štandu, prodavali su ručno izrađene ukrase za bor, čestitke, vjenčiće, anđele i ostale kreativne rukotvorine. Gradonačelnik Marko Ožić Bebek i zamjenik gradonačelnika Ivan Ivanda sa suradnicima su posjetili štand, ističući zadovoljstvo interesa građana za kalendar i prigodne ukrase.

 

         


Prodaja se nastavlja, posjetite štand, kupite kalendar i božićne ukrase, osjećajte se dobro, jer svojim prilogom sudjelujete u humanitarnim akcijama.
Veliko hvala Udruzi Sunce koji su nas srdačno ugostili na svom štandu.

makarska logo