16°C weather icon

Pet tisuća Makarana i gostiju Novu godinu dočekali s Danijelom Martinović u Božićnom gradu

02.01.2020.

Veselje i sreća ispunili su krcat Božićni grad u kojem je staru godinu ispratilo pet tisuća Makarana i gostiju. Malo prije ponoći zvjezdano nebo je obasjao vatromet koji je postajao sve raskošniji svakom sekundom 2020. Pod svjetlima Božićnog grada u lijepoj zimskoj noći novogodišnju čestitku uputio je gradonačelnik Jure Brkan u društvu svog zamjenika Dražena Nemčića. – Želim da vam 2020. donese sve što ste zaželjeli, najviše zdravlja i sreće – poručio je gradonačelnik, nazdravivši šampanjcem.

 

Publiku je na dočeku nove godine prvo zagrijala Zorica Andrijašević Donna, a veselo raspoloženje pojačala je zvijezda Danijela Martinović. Nizali su se hit za hitom, a vesela publika pjevala je dobro poznate note. Danijela, poznata kao osoba velikog srca, zna reagirati na pravi način posebno kada su u pitanju djeca. Maleni Roko, koji se na trenutak odvojio od roditelja, sigurnost je našao na pozornici, a priča je dobila sretan kraj.

 

Makarske ulice bile su prepune automobila s registracijama iz susjednih gradova te Bosne i Hercegovine. Znak je to da publika pomno prati koja blagdanska iznenađenja spremaju Grad Makarska i makarska Turistička zajednica i po tome planiraju svoje mjesto za doček nove godine.

 

I hotel Biokovo za ovu prigodu je bio popunjen, a od Drage Nosića, direktora Sol tourisma, agencije koja brine o dobrom plasmanu hotela, doznajemo da su im gosti stigli iz Njemačke, Bosne i Hercegovine, a bilo je i domaćih. Svi su Makarsku odabrali kao najpoželjniji grad za novogodišnju zabavu.

 

Tradicionalno, gradonačelnik Jure Brkan i dogradonačelnik Dražen Nemčić nakon što je otkucala ponoć nakratko su napustili feštu u Božićnom gradu i posjetili javne službe koje brinu za sigurnost građana. Lijepe želje iskazali su dežurnim timovima su Hitnoj pomoći, Policijskoj postaji Makarska, Javnoj vatrogasnoj postrojbi Makarska i GCOM-u.

 

Jasna Morović

 

makarska logo