6°C weather icon

Otvaranje novog dječjeg vrtića "Zvončica"

30.09.2007.


01.10.07.
Dana 01. listopada 2007. u ponedjeljak otvoren je novi Dječji vrtić Zvončica, na adresi Vladimira Nazora 1.
Ravnateljica Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce Ivana Visković, u ulozi domaćina i konferansjea pozdravila je nazočne goste uz zahvale Gradu Makarskoj, sponzorima, donatorima i svima onima koji su pomogli pri realizaciji vrtića Zvončica, a time i na ostvarivanju sna djece koja pohađaju Zvončicu. Ravnateljica Visković istaknula je kako je vrtić morao zadovoljiti razne ateste i propise, ali zadnji i onaj najvažniji dala su sama djeca koja pohađaju Zvončicu, vičući skladno u glas: VRTIĆ JE SUPER!

Vrtić Zvončicu pohađaju dvije odgojne skupine djece, koja su na oduševljenje svih prisutnih, za ovu posebnu prigodu pripremila mali zabavni program uz pjesmu, ples i recitaciju.
Da podsjetimo, prostor dječjeg vrtića Zvončica Gradu Makarskoj ustupio je Konzum d.d.
Predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Biokovsko zvonce Stipan Stanić još je jedan put pročitao dugu listu „pomagača“ i ljudi dobra srca koji su dali svoj doprinos vrtiću Zvončica.


Gradonačelnik Marko Ožić Bebek uz prigodne riječi svečano je otvorio vrtić Zvončicu simboličnim otkrivanjem ploče sa nazivom i adresom vrtića, nakon čega je uslijedio gromoglasni pljesak.
Nakon protokolarnog dijela otvaranja vrtića, uzvanici su uz mali domjenak imali priliku razgledati vrtić, a djeca su se potrudila izraditi prigodne poklone za njihove posjetitelje.
Djeca u vrtiću Zvončica rade po programima Montesori i Kreativno izražavanje djece, te već sada pripremaju program povodom obilježavanja Dana planeta Zemlja.


makarska logo