- weather icon

Operni spektakl ljeta POZDRAV SUNCU

02.08.2011.

3.8.2011.


U srijedu, 10. kolovoza 2011. u sklopu programa Makarskoga ljeta na Ljetnoj pozornici održat će se Operni spektakl ljeta POZDRAV SUNCU.


Dva pjevačka bisera, sopranistica Sandra Bagarić i mezzosopranistica Martina Tomčić, poznatije kao BelCante zajedno s našim velikim pjevačkim zvijezdama Đanijem Stipaničevim, tenorom-baritonom i Goranom Karanom, predstavljaju svoj program Pozdrav suncu!

Ovaj zajednički projekt logičan je slijed blistavih karijera dviju opernih diva Tomčić i Bagarić. Iz njihove velike želje da široj publici približe kazališnu umjetnost i najljepše operne, operetne i musical arije te šlagere rodio se program „Teatar Marmelade“ (objavljen kao album-bestseller) s kojim su ove dvije karizmatične umjetnice i prijateljice osvojile publiku širom Hrvatske. Od opernih arija "Nessun dorma", "Ave Maria", "Mala Floramye", bit će tu i tema iz međunarodnih mjuzikala poput „Cats“ ili „West Side Story“, pa sve do prekrasnih dalmatinskih pjesama i tema poput "Dalmatino povišću pritrujena" – jedno je sigurno, Sandra i Martina oborit će vas s nogu.
I Goran Karan će, uz pratnju klavira, izvesti neke od najpoznatijih opernih arija, ali i dalmatinskih evergrina, kao što je „Ćale moj“ i slične.
S kolegama glazbenicima zapjevat će i talijanske kancone te poznate duete iz raznih domaćih i stranih mjuzikala, evergreene poput „Time to say goodbye“, „O sole mio“, „Somewhere over the rainbow“„Neka ovaj cijeli svijet“ (Jalta, Jalta) i mnoge druge popularne melodije koje će ova tri vrhunska vokala iznijeti na sebi svojstven, nezaboravan način.


Očekuje vas dinamičan program pun slatkoće ali i dramatičnosti, vrhunske interpretacije i ponajviše – program za sve generacije prepun zabave!
Bit će tu za svakoga po nešto, a Sandra i Đani će vam donijeti i glumački dašak s daska kazališta „Komedija“!


ULAZNICE:
Pretprodaja: turistička agencija Travel Zone - 70 kn
Prodaja: Na blagajni Ljetnog kina - 100 kn (na dan koncerta od 19,30 sati)
makarska logo