20°C weather icon

Održane konstituirajuće sjednice vijeća mjesnih odbora: Novi predsjednici Marijo Nemčić, Mario Pavlinović, Lenjin Puharić, Sanja Rudež, Stanislav Židić i Mario Vranješ

29.12.2017.

Na temelju rezultata izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području grada Makarske, koji su održani 3. prosinca 2017. , danas su u gradskoj vijećnici održane konstituirajuće sjednice na kojima su uz zamjenika gradonačelnika Dražena Nemčića nazočili predstojnica Ureda gradonačelnika Lara Rakušić Ivanković i viši stručni suradnik za pravne i kadrovske poslove Tonći Batinić.


Konstituirana su vijeća mjesnih odbora Veliko Brdo čiji je predsjednik Marijo Nemčić, Ratac-Zelenka čiji je predsjednik Mario Pavlinović, Plaža – Sinokoša čiji je predsjednik Lenjin Puharić, Bidol-Vrpolje čija je predsjednica Sanja Rudež, Bili Brig – Gorinka čiji je predsjednik Stanislav Židić te Istok-Dugiš čiji je predsjednik Mario Vranješ. Konstituirajuća sjednica za vijeće Mjesnog odbora Centar nije održana zbog nedostatka kvoruma, a bit će sazvana u roku od 30 dana.


Podsjetimo, na izborima za članove vijeća mjesnih odbora izborna lista HDZ-a dobila je najveći broj glasova na području mjesnih odbora Istok-Dugiš, Bidol-Vrpolje, Bili Brig – Gorinka, Ratac-Zelenka i Centar, a lista SDP-HSU na području mjesnih odbora Plaža-Sinokoša i Veliko Brdo. Od ukupno 35 članova u vijećima mjesnih odbora lista HDZ-a osvojila je 23, a lista SDP-HSU 12 mjesta.

 

NOVI ČLANOVI VIJEĆA MJESNIH ODBORA


Veliko Brdo
Ante Klarić, Mario Bašković, Mario Nemčić(predsjednik), Jurica Klarić, Daniel Vladić


Ratac - Zelenka
Mario Pavlinović(predsjednik), Ivan Luetić, Krešimir Herceg, Nikolina Radalj, Ivan Kotarac


Plaža-Sinokoša
Zvonimir Galić, Milenka Rudelj, Lenjin Puharić(predsjednik), Mate Letica, Marina Puharić


Bili Brig – Gorinka
Stanislav Židić(predsjednik), Toni Trutin, Mateo Matković, Marina Badovinac Turić, Ante Katić


Centar
Antonia Srzić, Gloria Matić, Ivan Nemčić, Milivoj Grimani, Snježana Ninčević


Bidol-Vrpolje
Sanja Rudež(predsjednica), Silka Opačak, Ružica Radalj, Ani Šoštarić, Spomenka Mravičić


Istok-Dugiš
Mario Vranješ(predsjednik), Marina Lalić, Ivan Roglić, Nikša Gojak, Jadran Begović


 

makarska logo