- weather icon

Odbor za promet u obilasku grada

29.01.2008.

30.01.08.

Odbor za promet Grada Makarske danas je obavio obilazak prometnica za potporu konačnog prijedloga rješenja prometne regulacije na području Grada Makarske. Odbor za promet čine: Žarko Klapirić- predsjednik, članovi: Ante Vekić, Ante Pejić, Velibor Erceg, Zoran Marević, Milivoj Kujundžić, Ante Novak, Tonči Radalj, Željko Bagarić. Zadaća Odbora za promet je da predlaže Gradskom poglavarstvu uređenje prometa, parkinga, regulaciju prometa, prometno tehničke elemente na javno prometnim površinama na području Grada Makarske, te surađuje s Policijskom postajom Makarska.

 

         


Ovaj obilazak rezultat je prošlotjednog sastanka koji je održan u zgradi Gradskog poglavarstva. Odbor u sastavu Ante Novak, Žarko Klapirić, Zoran Marević, te Ivan Nemčić, voditelj Komunalnog pogona i Siniša Mračević, komunalni redar obišli su područje grada te na licu mjesta pribilježili probleme na našim prometnicama. Primjedbe od strane odbora, kao i zahtjevi građana bit će razmotreni, te će se na temelju navedenog sastaviti prijedlog koji će se uputiti na konačno usvajanje Gradskom poglavarstvu. Najvažniji prijedlozi Odbora odnose se na veću sigurnost svih sudionika u prometu.
Već u ponedjeljak, 4. veljače, s početkom u 12 sati Odbor nastavlja sa svojim aktivnostima na radnom sastanku u zgradi Gradskog poglavarstva.

          


makarska logo