4°C weather icon

Od 24. do 28. lipnja 2013. u Makarskoj FC Barcelona kamp za djecu

29.03.2013.

FC Barcelona od 2011. godine u Hrvatskoj organizira svoje kampove za djecu, a ove godine FC Barcelona tako će sa svojim kampom za dječake između 7 i 16 godina boraviti upravo u Makarskoj. Makarska se pored Zagreba pokazala kao idealno mjesto za održavanje kampa, zbog atraktivne pozicije te potrebnih uvjeta za isti. Gradonačelnik Marko Ožić Bebek prepoznao je vrijednost ovog projekta te se i sam uključio u njegovo održavanje.
Makarska će tako stati uz bok ostalim svjetskim metropolama poput Londona, Miamija, New Yorka i Dubaija te postati nezaobilazna stanica najboljih Barceloninih stručnjaka i trenera koji na području Hrvatske traže nove nade i talente, a najtalentiranijima otvaraju vrata La Masije, najpoznatije svjetske nogometne škole, tvornice nogometnih genija poput Messija, Inieste, Puyola i Xavija. Svaki polaznik kampa dobit će diplomu o sudjelovanju u FC Barcelona nogometnom kampu Croatia 2013. FC Barcelona radi po jedinstvenoj, samo njihovoj, metodologiji, u kojoj se uz tehniku rade i elementi taktike, a svi u njihovom sustavu, od 7 godina pa do seniora, rade iste vježbe. FC Barcelona kampovi organiziraju se s ciljem učenja osnovnih nogometnih pojmova, osjećaja za timskim radom te prijenosa vrijednosti koje predstavljaju nogometni klub FC Barcelona, kao što su tolerancija, poštovanje, solidarnost, integracija i druženje.
Održavanje FC Barcelona kampa za djecu uvelike ĆE pridonijeti promociji sporta grada, ali i turističke ponude, s obzirom da se radi o kvalitetnom i nadasve atraktivnom sadržaju koji će nadopuniti trenutnu turističku ponudu.
Grad Makarska i Turistička zajednica Makarske potrudit će se biti dobar domaćin uz nade kako će njihovi boravci u Makarskoj postati tradicija.

makarska logo