24°C weather icon

Obavijest u povodu održavanja Biciklijade

24.05.2008.

28.5.08.

Zbog organiziranja BICIKLIJADE 2008., dana 31. 5. 2008. godine (SUBOTA) od 8,00 - 12,00 sati za promet i parking motornih vozila bit će zatvorena Gradska riva.
Molimo da navedenog dana, najkasnije do 8,00 sati, izvršite premještaj Vašeg vozila s rive, kako u protivnom to ne bi obavila parking služba o Vašem trošku.
Napominjemo i kako će istog dana, za vrijeme prolaska sudionika Biciklijade 2008. (od 11 do 12 sati), za promet nakratko biti zatvorene ulice: Kralja Tomislava (gradska riva) – Franjevački put – Stjepana Ivičevića – Don Mihovila Pavlinovića – Ante Starčevića (do autobusnog kolodvora) – Kralja Zvonimira.
U ime organizatora – Savjetovališta „Lanterna“ i Biciklističkog kluba „Makarska“, zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji!

 

NAJAVA BICIKLIJADE

Udruga Savjetovalište «Lanterna» i Biciklistički klub Makarska i ove godine u okviru programa „Izaberi nešto za sebe“ organiziraju Biciklijadu, koja će se održati 31. svibnja na Gradskoj rivi od 10,00 do 11,00 sati.
Program „Izaberi nešto za sebe“ je pod pokroviteljstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti,a u njemu je «Lanterna» do sada organizirala 50 različitih aktivnosti, 200 radionica koje su okupile oko 2000 djece i mladih. Suradnja «Lanterne» i Biciklističkog kluba Makarska u organiziranju biciklijada za djecu, te radionica osmišljavanja slobodnog vremena djece i mladih traje od 1999. godine. Samo prošlogodišnja Biciklijada je okupila preko 550 sudionika. Cilj Biciklijade je prevencija fizičkog i psihičkog zdravlja, aktivan odmor koji se suprotstavlja dosadi, te utjecanje na smanjenje interesa za konzumiranjem alkohola i droga. Još jedan vrlo važan cilj Biciklijade je i razvijanje odgovornog ponašanja u prometu.

makarska logo