7°C weather icon

Obavijest roditeljima čija djeca pohađaju osnovnu školu: Besplatne udžbenike, radne bilježnice i zbirke zadataka učenici će preuzeti u rujnu prvog dana školske godine

31.07.2018.

Zbog velikog broja upita roditelja čija djeca pohađaju osnovnu školu i ostvaruju pravo na besplatne udžbenike još jednom pojašnjavamo da roditelji ne trebaju sami naručivati udžbenike jer će isti njihovu djecu čekati u školskim klupama prvog dana školske godine 2018./2019.!

Podsjećamo da će Odlukom gradonačelnika Jure Brkana učenici makarskih osnovnih škola uz udžbenike besplatno dobiti i radne bilježnice i zbirke zadataka koje je, temeljem dostavljenih podatka od škola, Grad Makarska već naručio i kupio!

Dakle, udžbenike, radne bilježnice i zbirke zadataka učenici će u rujnu preuzeti u školama koje se obvezuju obaviti sve poslove u vezi povrata, pohrane i sačinjavanja popisa korisnika kojima su dodijeljeni.

Sredstva za kupnju udžbenika, radnih bilježnica i zbirki zadataka osigurani su u proračunu Grada Makarske i proračunu Splitsko-dalmatinske županije.

makarska logo