23°C weather icon

Obavijest o početku rada parking službe: 2. svibnja počinje naplata parkiranja na Sinokoši i Živkinom dvoru, 4. svibnja na svim ostalim parkiralištima kojima gospodari Grad Makarska

29.04.2020.

Iz Pogona za obavljanje komunalnih djelatnosti Grada Makarske obavještavaju da će u subotu 2. svibnja početi kontrola i naplata parkiranja na zatvorenim parkiralištima Živkin dvor i Sinokoša, a u ponedjeljak 4. svibnja na svim drugim uličnim i vanuličnim parkiralištima kojima gospodari Grad Makarska.

 

Ovim putem se obavještavaju građani da od ponedjeljka 4. svibnja s radom počinje i ured parking službe na adresi Trg Tina Ujevića 1 i to po već utvrđenom uredovnom vremenu sa strankama od 8 do 13 sati, kako je bilo i ranije. Ured parking službe prilagodio je prostor za rad sukladno uputama nacionalnog stožera civilne zaštite te posebnim epidemiološkim mjerama na način da građani pri kupovini svoje parking karte neće trebat ulazit u ured već će istu moći preuzeti na ulazu.

 

Pozivamo građane da se i dalje pridržavaju svih propisanih mjera vezanih za nošenje zaštitne opreme i socijalne distance s ciljem zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svih naših sugrađana.

makarska logo