6°C weather icon

Obavijest iz Savjetovališta Lanterna

13.12.2008.

11.12.08.


Povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, od 15.11. do 15.12., Savjetovalište „Lanterna“ izradilo je plakat koji ste mogli vidjeti na oglasnim pločama i javnim ustanovama Makarskog primorja. Na njemu su likovni radovi šest učenika osnovnih škola Makarske, a koji su izabrani Lanterninim natječajem dječjih radova na temu "Kako najradije provodim svoje slobodno vrijeme?". Početkom slijedeće godine održat će se i izložba svih radova, a više radova će biti nagrađeno i prigodnim nagradama.
Porukom „Moje slobodno vrijeme je važno" želimo potaknuti roditelje i djecu na kvalitetnije osmišljavanje slobodnog vremena u cilju prevencije rizičnih ponašanja djece i mladih jer kvalitetno organizirano slobodno vrijeme može dobro zadovoljiti djetetove osobne interese, sposobnosti i potrebu za afirmacijom putem zdravih životnih izbora.
Kako provodimo slobodno vrijeme ima direktan utjecaj na kvalitetu čovjekova rada i života i zato smatramo da je slobodno vrijeme potrebno uočiti, vrednovati i unaprijediti onim sadržajima koji su važni za razvoj naše djece i mladih.

makarska logo