12°C weather icon

Nove internetske stranice Grada Makarske

03.04.2013.

 

Poštovani posjetitelji, dobro došli na nove internetske stranice Grada Makarske!
S obzirom na odličnu dnevnu posjećenost naše „stare“ stranice, radi učestalog ažuriranja iste, logičan slijed bilo je dizajniranje novih stranica. Kao što i sami možete vidjeti, stranica, osim mnoštva novih tehničkih mogućnosti i prilagodbi kao što je sustav upravljanja sadržajem i optimizacija za Internet tražilice, nudi i nove linkove.
 
Službene internetske stranice Grada Makarske osvježene su i novim, „portalskim“ izgledom.
Stranica sa starim i novim linkovima i podlinkovima pruža dosta sadržaja i podataka - o Gradskom vijeću (link je nadopunjen i kontakt-podacima gradskih vijećnika),Gradskoj upravi, gradonačelniku i dogradonačenicima, Danu grada, dobitnicima gradskih nagrada i priznanja, gradskim udrugama, viziji i misiji Grada, strateškim dokumentima Grada i mnogim servisnim informacijama.
Vrlo bogate i zanimljive sadržaje pruža i link „Multimedija“ koji sadrži i novi Fotoalbum s raznim temama (Grad Makarska, Turistička zajednica, Art, Panorame,Biokovo, Događanja, Foton, itd.), a tu su i drugi multimedijalni sadržaji (virtualne šetnje, interaktivna karta grada, turističke brošure, press-materijal, itd.).
Otvorena je i službena Facebook stranica s modulom integriranim na samim internetskim stranicama.
Nadamo se da će Vam se stranice svidjeti i da ćete biti zadovoljni njihovom funkcionalnošću!
GRAD MAKARSKA

 

makarska logo