12°C weather icon

Niče Božićni grad, za Novu godinu Marijan Ban i Diktatori

06.11.2012.

7.11.2012.

Pripreme za Božićni grad u punom su jeku. Kao i dosadašnjih godina, posjetitelje Božićnog grada čekaju maštoviti sadržaji koji će oduševiti mnoge, osobito djecu: bogati izložbeno-prodajni sajam, velike jaslice, radionica Djeda Božićnjaka (s kino-projekcijama, božićnom knjižnicom i kreativnim radionicama), božićno-novogodišnji vlakić s Djedom Božićnjakom, raznovrsna gastro-kulinarska ponuda te bogat kulturno-zabavni program.
Glavna kućica već je poprimila svoje obrise, a ostale pripremne predradnje pomno se planiraju. Ove godine radionica Djeda Božićnjaka dobit će svoju posebnu veliku kućicu koja će biti postavljena na platou Kačićeva trga, pored bine i prodajnih štandova. Program radionice bit će također proširen, a tomu će pridonijeti angažiranje animatora, ali i teta iz vrtića. Prijave za „štandovsku ponudu“ još su u tijeku, a kako stvari stoje, za sada ima 13 zainteresiranih subjekata sa šarolikom ponudom. Kulturno-zabavni program također je u izradi, a za sada sigurno znamo kako će se svaki dan nešto dogovarati i kako će svatko naći sadržaj za sebe. Novost u kulturno-zabavnom programu je i Christmas Parade.
I ove godine tiskat ćemo prigodnu informativno-promidžbenu brošuru.
Za Novu odinu Makarke i Makarane, te njihove posjetitelje, na glavnom gradskom trgu zabavljat će Marijan Ban i njegov bend Diktatori. O svim detaljima i novim informacijama na vrijeme ćemo informirati javnost.


Vidimo se uskoro u Božićnom gradu, još sadržajnijem, većem, veselijem i maštovitijem!!!makarska logo