7°C weather icon

Natjecanje za izbor najbolje torte makarane 24. studenog: Pridružite nam se i ove godine u kulturno – zabavnom i natjecateljskom programu!

30.10.2017.

Grad Makarska poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u 12. po redu natjecanju za izbor najbolje torte makarane koje će se održati 24. studenog 2017. (petak) s početkom u 19,00 sati u hotelu Miramare!
Sve prijavljene sudionike, koji će dobiti poklon - vrećicu s namirnicama potrebnim za pripremu, pozivamo da svoje umijeće podijele s nama jer možda upravo njihov recept oduševi stručni žiri i donese im laskavu titulu i glavnu nagradu!
U sklopu programa sudjelovat će djeca osnovnih škola Stjepana Ivičevića i oca Petra Perice te Srednja strukovna škola Makarska, a bit će dodijeljene i nagrade za tri najbolja rada na raspisanom literarnom natječaju za učenike Srednje škole Fra Andrije Kačića Miošića pod nazivom „MATERINA TORTA“.
Svi zainteresirani prijaviti se mogu u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Makarske (soba 5 zgrade Grada), a informacije mogu dobiti i na broj telefona 608 434.
 

makarska logo