13°C weather icon

Međunarodna konferencija Sigurnost gradova: Makarskoj prva nagrada za projekt Gradskog centra Osejava

20.03.2014.

U sklopu 6. međunarodne konferencije 'Sigurnost gradova - SIGG 2014.' koja se od 19. do 21. ožujka održava u hotelu Le Méridien Lav u Splitu, danas je prvu nagradu u kategoriji Najbolji projekt sigurnosti u lokalnoj zajednici s projektom Gradskog centra Osejava dobio Grad Makarska. Priznanje i video-kameru kao nagradu osobno je primio makarski gradonačelnik Tonći Bilić koji je na konferenciji nazočio zajedno sa svojim zamjenikom Miroslavom Družianićem.
Šesta međunarodna konferencija održava se u organizaciji časopisa Zaštita tvrtke Tectus d.o.o. i Hrvatskog foruma za urbanu sigurnost, a pokrovitelji su Ministarstvo unutarnjih poslova Vlade Republike Hrvatske i Grad Split. 
-Ne mogu reći da sam iznenađen, da ovakvo nešto nisam očekivao. I do sada smo dobivali nagrade i priznanja za svoj rad, ali ovo je ipak na razini države i regije i ujedno najviše priznanje struke koje smo mogli dobiti. Što reći? Presretan sam i ovo je velika stvar za naš grad- otkrio nam je svoje prve dojmove voditelj Gradskog centra Osejava Makarska Nikša Vidoš.

makarska logo