23°C weather icon

MAKARSKI DANI RUKOMETA

05.05.2009.

7.5.09.

Nakon vaterpolskog spektakla i vatrenog krštenja u kompleksu nove sportske dvorane, na red je došao i vatreni RUKOMET! Manifestacija MAKARSKI DANI RUKOMETA održat će se 10. i 11. svibnja u našem gradu, a dar Grada Makarske prvenstvena utakmica najboljih hrvatskih rukometnih klubova CROATIA OSIGURANJE (ZAGREB) : EMC (SPLIT) je ujedno i centralno događanje ovog dvodnevnog spektakla. U nedjelju 10. svibnja 2009. događanja počinju već u 13 sati. Kadeti i mlađi katedi MRK Osejava odigrat će utakmicu protiv RK Hrvatski dragovoljac iz Dugog Rata, dok će ŽRK Makarska imati reviju svih selekcija i prvenstvenu utakmicu II. lige jug sa ŽRK Metković.
U 18,30 odigrat će se prvenstvena utakmica I. hrvatske rukometne lige, 28. kolo, RK CROATIA OSIGURANJE (ZAGREB) : RK EMC (SPLIT), gdje je Croatia osiguranje domaćin utakmice. Pitanje koje se ovdje nameće je za koga navijati? Naime, u RK Croatia osiguranje igraju ključni vatreni reprezentativci: Vori, Duvnjak, Džomba, Balić, Valčić, Hrvatin i ostali, koji su na ovogodišnjem rukometnom prvenstvu osvojili srca svih građana Hrvatske, dok se RK EMC potvrdio kao jedan od najvećih rasadnika vrhunskih hrvatskih rukometaša, a i Makarska, naravno, gravitira Splitu!
U ponedjeljak 11. svibnja 2009. u 11 sati na Kačićevu trgu održat će se manifestacija VELIKI I MALI ZA RUKOMET. Svi naši građani, pogotovo djeca, imat će priliku družiti se s igračima Croatia osiguranja , uzeti autogram, pa čak i zaigrati. Upravo stoga pozivamo svu djecu grada da se naoružaju navijačkim rekvizitima i upoznaju svoje omiljene rukometaše! Istoga dana u 18,00 sati u Sportskoj dvorani Croatia osiguranje (Zagreb) imat će svoj službeni trenig te će zasigurno biti zanimljivo vidjeti kako treniraju najbolji!MAKARSKI DANI RUKOMETA
PROGRAM10. svibnja 2009. (nedjelja)
Sportska dvorana

13,00 sati
Utakmica kadeta
RK OSEJAVA (Makarska) - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC (Dugi Rat)

14,00 sati
Utakmica ml. kadeti
RK OSEJAVA (Makarska) - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC (Dugi Rat)

15,00 -16,15 sati
Revija ŽRK MAKARSKA (revija svih selekcija)

16,30 sati
Prvenstvena utakmica (II. liga jug)
ŽRK MAKARSKA - ŽRK METKOVIĆ


18,30 sati
Prvenstvena utakmica (I. HRL, 28. kolo)
RK CROATIA OSIGURANJE (ZAGREB) - RK EMC (SPLIT)


11. svibnja 2009. (ponedjeljak)


11,00 sati
Kačićev trg
Sportska manifestacija
VELIKI I MALI ZA RUKOMET

18,00 sati
Sportska dvorana
Službeni trening RK CROATIA OSIGURANJE (ZAGREB)makarska logo