4°C weather icon

Lokalni program djelovanja za mlade Grada Makarske: Javna tribina „Društveni projekti za mlade – primjeri dobre prakse“ u petak u hotelu Osejava

23.04.2016.

U sklopu provedbe projekta Lokalni program djelovanja za mlade Grada Makarske u petak, 29. travnja, u hotelu Osejava(dvorana Libar) održat će se javna tribina pod nazivom „Društveni projekti za mlade – primjeri dobre prakse“. Početak je u 10:00 sati, a gosti tribine su članovi udruge mladih Info zona iz Splita koji će sudionicima projekta i ostalim zainteresiranim građanima prezentirati brojne projekte za mlade koje provode u sklopu redovnog rada udruge.
Cilj tribine je potaknuti mlade i sve one koji s njima rade na ozbiljnije promišljanje o mogućnostima uspješnije realizacije dosadašnjih i planiranje novih projektnih ideja za mlade u Makarskoj.
Podsjetimo, riječ je o projektu financiranom od strane Ministarstva socijalne politike i mladih čiji je nositelj Grad Makarska, a cilj izrada strateškog dokumenta kojim bi se definirala lokalna politika za mlade kroz više tematskih područja. Partneri Grada Makarske u provedbi projekta su Građanska inicijativa „Ruke za bolju Makarsku“ i Udruga Savjetovalište “Lanterna“. Voditelj projekta je Petar Kelvišer, predsjednik Građanske inicijative „Ruke za bolju Makarsku“.
 

makarska logo