12°C weather icon

Konferencija za novinare Ine d.d. i Grada Makarske

27.08.2008.

29.8.08.

"Ina nam je dala energiju"


Danas 29. kolovoza, u konferencijskoj dvorani hotela Meteor, održana je konferencija za novinare INE d.d. i Grada Makarske na temu financijske pomoći pri realizaciji manifestacije Makarsko ljeto 2008. u sklopu Natječaja za dodjelu donacija INE d.d. Konferenciji za novinare nazočili su Bojan Vinek, glasnogovornik INE, Željko Kovačić, član Gradskog poglavarstva i predsjednik Odbora za organizaciju Makarskog ljeta, Dražen Kuzmanić, pročelnik Odjela za društvene djelatnosti, te Milo Hrnić koji će večeras u Makarskoj održati koncert. Ova donacija dio je programa donacija s kojom INA želi potvrditi da je društveno odgovorna tvrtka koja pomaže lokalnim sredinama putem novčanih donacija, te donacija knjiga, računala, vozila, medicinske opreme i goriva ili usluga raznih vrsta, primjerice gradnja infrastrukture. Na području Splitsko-dalmatinske županije Ina je donirala brojne udruge, institucije kao i kulturne manifestacije, a jedna od njih svakako je i Makarsko ljeto 2008.

 


Makarsko ljeto tradicionalno predstavlja središnju kulturnu i zabavnu manifestaciju, ne samo u Makarskoj i Makarskom primorju, nego i daleko šire. Organizatori - Grad Makarska i Turistička zajednica grada Makarske planirali su ukupno 61 događanje u vremenu od 3. srpnja do 18. rujna kada će središnjom proslavom Dana hrvatske ratne mornarice službeno biti zatvoreno ovogodišnje Makarsko ljeto. Nepotrebno je razmišljati koliko bi bilo moguće bez sponzora, donatora i svih onih koji su na bilo koji način pomogli – olakšali organizaciju ovog projekta,a to su INA d.d., Hrvatska poštanska banka d.d., Coca Cola, Apfel d.o.o., Zagrebačka pivovara (Ožujsko pivo), Hrvatska turistička zajednica, Braća Pivac i Kvarner Vienna Insurance Group. INI i svim spomenutim prijateljima Makarskog ljeta, ispred Grada Makarske, zahvalio je Željko Kovačić uz nade da će se ova suradnja nastaviti i dogodine. Milo Hrnić uputio je poziv Makaranima i njihovim gostima na večerašnji koncert kojeg će održati na Kačićevu trgu s početkom u 21,30 sati. 

 

Konferenciji je, kao domaćin, nazočio i Joško Lelas, predsjednik Uprave poduzeća Hoteli Makarska d.d. i član Gradskog poglavarstva

makarska logo