1°C weather icon

KONCERT DIVA: Gabi Novak, Radojka Šverko i Tereza Kesovija - Ljetno kino 20. srpnja 2013.g.

05.07.2013.

Projekt Dive ujedinjuje tri iznimne hrvatske glazbenice koje su ostavile neizbrisiv trag ne samo na hrvatskoj, nego i na regionalnoj glazbenoj i kulturnoj sceni.
Tereza Kesovija, Gabi Novak i Radojka Šverko svojim kontinuiranim profesionalnim radom u glazbi i kulturi doista jesu konstante u životima naše generacije. Povezuje ih ljubav prema glazbi, šarolikost opusa i iznimno međusobno poštovanje, što je već preko 15.000 ljudi koji su uživali u njihovim dosadašnjim zajedničkim koncertima itekako moglo osjetiti.
O njihovoj popularnosti svjedoči i velika zainteresiranost medija koji su prepoznali projekt i koji mu daju svesrdnu podršku i punu pozornost, od prvog zajedničkog nastupa Diva na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara 2010., preko veličanstvenog koncerta u Lisinskom u listopadu 2011. godine kada je publika ustala i višeminutnim entuzijastičnim aplauzom pozdravila Dive čim su stupile na pozornicu, prije ijednog ispjevanog tona, do čak dva rasprodana koncerta u istom danu na ovogodišnjem Danu žena u Sarajevu, te krasnog koncerta u riječkom HNK 24. svibnja.
Sredinom lipnja Dive će po prvi puta zajedno nastupiti u Beču, a na tom koncertu će im se, uz njihov standardni prateći glazbeni sastav, pridružiti i Matija Dedić.
 
Od 18. do 20. srpnja će Dive održati malu turneju po Dalmaciji, i to u Zadru, Trogiru i Makarskoj, a zatim se odmoriti do nekih novih druženja.
 
Koncert Diva održat će se i u našem gradu i to dana 20. srpnja 2013. godinesubota u Ljetnom kinu s početkom u 21,00 sat.
 
Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 110,00 kuna i to putem sustava Eventim, koji uključuje online prodaju i prodaju u svojim poslovnicama.
Na dan koncerta ulaznice se mogu kupiti na samom ulazu u Ljetno kino i to po cijeni od 130,00 kuna.
 
Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 021 / 608 - 434 (Grad Makarska, Odjel za društvene djelatnosti)

makarska logo