11°C weather icon

Komunalni redari u akciji: Kazne za nelegalnu prodaju ribe, u Vepricu postavljeni betonski branici za onemogućavanje uličnog nuđenja smještaja

07.07.2014.

PETAK, 4. srpnja – U akciji Komunalnog redarstva ribar A.S. prošlog je petka zbog nelegalne prodaje na gradskoj rivi kažnjen prekršajnim nalogom od 5000 kuna, dok je drugi nakon upozorenja obustavio prodaju te izbjegao kaznu. Akcija je provedena na osnovi Uredbe Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije o zabrani prodaje ribe u luci Makarska, a na temelju Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama te Pravilnika o načinu održavanja reda u lukama i na ostalim dijelovima unutarnjih morskih voda i teritorijalnog mora RH.
 
SUBOTA, 5. srpnja - Uz asistenciju djelatnika Policijske postaje Makarska Komunalno redarstvo je prošle subote između 7,00 i 8, 30 sati na predjelu Vepric postavilo 19 betonskih branika u svrhu onemogućavanja nuđenja usluga smještaja te zaustavljanja vozila iz smjera Splita. Tom prigodom su djelatnici Makarskog komunalca sa specijalnim vozilom uklonili krupni otpad iz šume koji je bio na dohvat krana.

makarska logo