23°C weather icon

Karte za Maksima Mrvicu u Gradskoj knjižnici

15.07.2008.

17.7.08.

Pripreme za solo nastup Maksima Mrvice bliže se kraju. Koncert, koji će se održati u ponedjeljak 21. srpnja na Trgu Tina Ujevića u 21 sat, je privukao pažnju kako lokalnog stanovništva, tako i mnogobrojnih posjetitelja. Ljubitelji klasične glazbe imat će priliku čuti i vidjeti svjetski poznatog Maksima kojemu je ovo prvi nasutp u Makarskoj. Organizacija oko koncerta nije bila jednostavna, što je i logično s obzirom da ovogodišnje Makarsko ljeto ima priliku ugostiti glazbenu zvijezdu svjetskog glasa.
Već od danas karte su u prodaji, a možete ih kupiti po cijeni od 50 kuna u Gradskoj knjižnici Makarska - Don Mihovila Pavlinovića 1 (Stara škola od 8 do12 sati i od 18 do 20 sati, te subotom od 9 do 12 sati).
O Maksimu...
Pijanist Maksim Mrvica do sada je u karijeri prodao diljem svijeta go tovo milijun CD-a, i samo taj podatak svrstava ga u hrvatske glazbene zvijezde.
Mrvica je popularnost stekao svirajući klasike u crossover varijantama, križajući ih s elektroničkom glazbom. Njegove pijanističke mogućnosti britanski menadžer Mel Bush je prije četiri godine ponudio londonskoj izdavačkoj kući EMI Classics, oni su ga odmah prihvatili i do sada objavili četiri Mrvičina crossover albuma “The Piano Player”, “Variations I & II”, “A New World” i “Electrik” koji je objavljen u rujnu ove godine. Prije toga, Mrvica je objavio album “Geste” sa skladbama hrvatskih skladatelja za koji je 2002. osvojio nagradu Porin.

makarska logo