9°C weather icon

Kamp rukometnih vratara

14.06.2011.

15.6.2011.

Rukometni spektakl, Prvi međunarodni kamp rukometnih vratara u Makarskoj, počinje u nedjelju 19. lipnja 2011. Preko 80 vratara, željnih usavršavanja, iz svih krajeva svijeta odnosno 50 trenera, golmanskih legendi i prijatelja Kampa, provest će šest-sedam nezaboravnih dana u Makarskoj. Dobar glas daleko se čuje, a projekt u Makarskoj zainteresirao je čuvare mreže iz Italije, Cipra, Švicarske, Švedske, Danske, Katara, Južne Koreje, Kuvajta i Njemačke.
Kako su organizatori i obećali, najveća golmanska imena dolaze u Hrvatsku. Francuz THIERRY OMEYER bit će najzvučnije ime, održat će i konferenciju za medije, a pored njega će u Makarskoj boraviti i junak EHF Lige šampiona DANIJEL ŠARIĆ pa MIRKO ALILOVIĆ, DEJAN PERIĆ, DRAGAN JERKOVIĆ, VALTER MATOŠEVIĆ, Abaz Arslanagić, Mirko Bašić uz podršku Vujovića, Blažička, Bojića, Stojanovića.
U vrijeme Kampa, u utorak, svi ljubitelji sporta u jeku turističke sezone imat će priliku nazočiti humanitarnom meču "Za kuću Sunca - Zajedno", namijenjenu izgradnji Doma za djecu s posebnim potrebama. Igrat će Split Stars protiv "Prijatelja kampa". Za Splićane su najavljeni Petar Metličić, Vuković, Markota, Anušić, Matulić, moguć je nastup i Čavara, Maglajlije, a ni "Prijatelji" neće biti puno slabiji sa Ivandijom, Saračevićem, Jagićem, Ninčevićem, Špremom, Dominikovićem, Jelčićem, Načinovićem i ostalima.
makarska logo