9°C weather icon

Jure Brkan za predsjednika Turističke zajednice Grada Makarske

13.12.2007.

14.12.07.

Na temelju članka 15. točka 2. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma (NN br. 30/94) i članka 19. Poslovnika o radu Gradskog poglavarstva Grada Makarske („Glasnik Grada makarske 7/06) Gradsko poglavarstvo Grada Makarske, na 24. sjednici održanoj danas- 14. prosinca 2007. godine donijelo je Zaključak o prijedlogu za izbor predsjednika Turističke zajednice Grada Makarske. Gradsko poglavarstvo je Skupštini Turističke zajednice predložilo Juru Brkana dipl. oec. za predsjednika Turističke zajednice Grada Makarske.
Jure Brkan, rođen u Makarskoj, završio je Fakultet za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku. Trenutno obavlja poslove voditelja agencije A.S.T.I. d.o.o. u Makarskoj.
Skupština Turističke zajednice Grada Makarske održana je danas u 10,00 sati u Hotelu Park. Na Skupštini usvojen je Plan Programa rada i Financijski plan TZG Makarska za 2008. godinu u visini od 3.890.000,00 kuna, koji je prethodno odobrilo Turističko vijeće Grada Makarske. Skupština TZ-a usvojila je prijedlog Gradskog poglavarstva te izglasalo Juru Brkana za predsjednika Turističke zajednice Grada Makarske.
Nakon završetka radnog dijela sjednice, održan je svečani blagdanski domjenak, također u Hotelu Park.

makarska logo