18°C weather icon

JU Makarska razvojna agencija MARA i Udruga ''MI'': Edukativna radionica Mala škola za udruge u četvrtak 6. veljače

03.02.2020.

U organizaciji Javne ustanove Makarska razvojna agencija MARA, a u suradnji s Udrugom „MI“ iz Splita, 6. veljače u 10 sati, u prostorijama Centra za razvoj poduzetništva i civilnog društva (Trg Hrpina 1) održat će se edukativna radionica Mala škola za udruge. Svrha radionice je jačanje kapaciteta predstavnika organizacija civilnog društva s područja Grada Makarske.

 

Edukacija obuhvaća 4 nastavna sata, a program obuke usmjeren je na predstavnike organizacija civilnoga društva koji u svom radu mogu primjenjivati stečeno znanje.U uvodnom dijelu sudionici radionice imat će priliku pobliže se upoznati sa Zakonom o udrugama, usklađivanju sa Zakonom o udrugama i godišnjim obvezama u radu udruga. U sklopu radionice govorit će se i o modelima uspješnog ustrojstva i upravljanja udrugama: radnim mjestima (zapošljavanje, sistematizacija, mjesečne obveze…), administriranju i novim modelima rada (ePorezna, eUprava…).

 

Prijave traju do 5. veljače 2020. (do 12 sati) na e-mail: centar@mara-makarska.hr. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime osobe (ili više osoba) koje će pohađati radionicu te organizaciju civilnog društva koju zastupa.

 

makarska logo