23°C weather icon

Još 4 nove odluke Stožera civilne zaštite RH kojima se mjere od 19. ožujka produžavaju do 4. svibnja

20.04.2020.

Nacionalni stožer donio je 19. travnja još 4 nove odluke kojima se protuepidemijske mjere donesene 19. ožujka produžavaju na još dva tjedna, do 4. svibnja 2020. To se prije svega odnosi na odluku o izmjeni i dopuni Odluke o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja, Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstva, Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o stavljanju van uporabe dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta te odluku i izmjeni i dopuni Odluke kojom se zabranjuje brodovima u međunarodnoj plovidbi  koji imaju obveze samoizolacije i karantene uplovljavanje u morske luke i luke unutarnje plovidbe u Republici Hrvatskoj.

 

Nove 4 odluke dostupne su na poveznici civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/stozer-civilne-zastite-republike-hrvatske-donio-4-odluke/2416

 

Podsjetimo, dan ranije, 18. travnja Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je i odluku o Izmjeni i dopuni odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja koje se također produžavaju do 4. svibnja.

 

 

makarska logo