4°C weather icon

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva iz Programa poticanja ugradnje sunčevih kolektorskih sustava za pripremu potrošne tople vode i grijanja u kućanstvima na području Splitsko-dalmatinske županije za 2013. g.

10.06.2013.

 

 
Splitsko-dalmatinska županija objavila je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva iz Programa poticanja ugradnje sunčevih kolektorskih sustava za pripremu potrošne tople vode i grijanja u kućanstvima na području Splitsko-dalmatinske županije za 2013. g.
 
Troškovi opreme i ugradnje sunčevih toplinskih kolektora u kućanstvima sufinancirat će se u iznosu od 45% nepovratnih sredstava odnosno do maksimalnog iznosa od 12.000,00 kn po kućanstvu.
Prihvatljivi troškovi sufinanciranja odnose se na troškove nabavke opreme i izvođenje potrebnih radova na ugradnji solarnog sustava, te povrat istih u iznosu od 45% uloženih sredstava odnosno povrat sredstava u maksimalnom iznosu od 12.000,00 kuna, za troškove nastale od 12. prosinca 2012. godine do 11. listopada 2013. godine.
 
Pravo na korištenje sredstava Splitsko-dalmatinske županije, sukladno ovom Javnom pozivu, mogu ostvariti fizičke osobe koje imaju prebivalište na području Splitsko-dalmatinske županije, na adresi objekta u koji se sustav ugrađuje, čija se nekretnina u koju se ugrađuje sustav nalazi na području Splitsko-dalmatinske županije i koje ulažu vlastita sredstva u projekte za koje se raspisuje Javni poziv.
Više informacija možete pronaći na sljedećem linku-http://www.dalmacija.hr/Default.aspx?tabid=300&articleType=ArticleView&articleId=2183.
 
 

 

makarska logo