9°C weather icon

HUMANOST NA PARKETU - NOGOMETNO PRIMORJE UJEDINJENO U UTAKMICI ZA MARKA! MNK Novo vrijeme Apfel Makarska - Reprezentacija Primorja

22.04.2013.

Dragi navijači i prijatelji, svekolika javnosti,
ovim putem sve Vas pozivamo na humanitarnu utakmicu između MNK Novo vrijeme Apfel i Reprezentacije Makarskog primorja sastavljene od igrača HNK Zmaj Makarska, NK Jadran Tučepi i NK Urania Baška Voda, a koja će se odigrati sljedećeg ponedjeljka (22. 4.) s početkom u 20 sati u gradskoj športskoj dvorani u Makarskoj.

Ovu feštu od baluna posvećujemo našem sugrađaninu Marku Jakiru, teško nastradalom u prošlogodišnjoj prometnoj nesreći, a koji se od iste trenutno oporavlja u Varaždinskim toplicama te očekuje skori povratak doma. No, da bi isti bio moguć, Markova obitelj mora prilagoditi svoj životni prostor njegovim novonastalim potrebama, što iziskuje znatne financijske izdatke.
U skladu s tim sav prihod od ulaznica (10 kn), te od dobrovoljnih priloga koje ćete moći ubaciti u za to predviđenu kutiju u dvorani, namijenjen je njegovoj obitelji, kojoj tako želimo barem malo pomoći u pokrivanju potrebnih troškova.
No, osim financijske pomoći obitelji želja Markovih prijatelja, sugrađana i cijele nogometne javnosti je poslati mu poruku da su uz njega i da mu žele što bolji oporavak i što jednostavniju prilagodbu po povratku u Makarsku. Novac koji ovim putem prikupimo možda neće biti dovoljan niti za desetinu potrebnih troškova, no do Varaždinskih toplica će zasigurno doprijeti poruka značajnija od ijednog iznosa!

I zato, ekipa, vidimo se u dvorani, fešta je od baluna, fešta je od humanosti, povedite svoje bližnje, pošaljite SMS prijateljima, povucite za rukav brata ili sestru, dođite do dvorane, uživajte u balunu i poručite: MARKO, TVOJE MAKARSKO PRIMORJE JE UZ TEBE!!!

makarska logo