32°C weather icon

Gradsku upravu posjetila djeca iz vrtića Vrapčić sa Dugiša

13.10.2009.

14.10.09.

Piše: Ivo Ćurković
Foto: Smiljan Topić

Uoči Dana neovisnosti, u srijedu, 7. listopada Gradsku upravu posjetila su djeca iz vrtića Vrapčić sa Dugiša. Primio ih je dogradonačelnik Ivan Ivanda kome su djeca čestitala praznik. Uz najbolje želje dogradonačelniku su poklonili sliku koju su sami uradili, a na kojoj je panorama Makarske.

Uz to su mališani predali pismo u kojemu stoji:- Uredite naš okoliš, mi vas molimo!! Maleni smo, ali imamo svoje snove, želje i potrebe. Želimo se igrati. Pomozite nam u tom, uredite nam ovaj mali kutić nekadašnjeg igrališta da možemo uživati kao i ostala djeca.

Radi se o nevelikom igralištu ispred vrtića Vrapčić koje se počelo uređivati još prošle zime. Tada je dogradonačelnik Ante Novak obećao kako će igralište biti brzo završeno i da su igračke koje će se na njemu postaviti naručene. Kako do danas igralište nije završeno, djeca su zatražila pomoć. Žele kao i druga djeca mjesto za igranje koje im je obećano.

Tete Erika Babić i Marijana Tolić su sa djecom otpjevale nekoliko pjesama, a dogradonačelnik Ivanda im je recitirao pjesme za njihov uzrast.


makarska logo