15°C weather icon

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Makarske objavilo podatke o redovnim i posebnim biračkim mjestima na području grada Makarske

01.09.2016.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Makarske objavilo je podatke o biračkim mjestima na području Grada Makarske.

Na području grada Makarske određeno je 9 redovnih i 2 posebna biračka mjesta .

 

Redovna biračka mjesta određena su za birače koji imaju prebivalište u X. izbornoj jedinici, na području grada Makarske, prema adresama koje su navedene u rješenju za svako biračkom mjesto ( 9 biračkih mjesta).

 

Posebno biračko mjesto u Makarskoj, zgrada Grada Makarske, Obala kralja Tomislava 1, gradska vijećnica određeno je za birače koji imaju prebivalište u izbornim jedinicama od I. do IX. jedinice, a ne u X. izbornoj jedinici ,ali su zatražili privremeni ispis sa svojih biračkih mjesta i upis na područje X. izborne jedinice.

 

Posebno biračko mjesto u Makarskoj određeno je i od strane Ministarstva socijalne politike i mladih i to za birače koji su smješteni u ustanovama socijalne skrbi. Tako je u Makarskoj kao posebno biračko mjesto određeno : Dom za starije i nemoćne osobe Makarska, Kalalarga 31.

 


Rješenja Izbornog povjerenstva X. izborne jedinice o posebnim i redovnim biračkim mjestima možete pronaći na linkovima ispod:

 

Rješenje Izbornog povjerenstva X. izborne jedinice o posebnim biračkim mjestima

 

Rješenje Izbornog povjerenstva X. izborne jedinice o biračkim mjestima na području grada Makarske
 

makarska logo