10°C weather icon

Gradonačelnik primio predstavnike KBK-a MAWASHI

02.11.2011.

3.11.2011.

U srijedu, 2. studenog 2011. u sobi 26 zgrade Grada Makarske, gradonačelnik Marko Ožić Bebek, dogradonačelnik Ante Novak i tajnik Zajednice sportskih udruga Veselko Šimić primili su predstavnike kick-boxing kluba Mawashi, a povodom odličnih rezultata koje su ostvarili u rujnu na europskom prvenstvu za kadete i juniore u Lignano Sabbiadore-u u Italiji. Ispred Mawashi-ja, predsjednik kluba Stipan Stanić prezentirao je uspjehe kluba sa ovog prvenstva na kojem je nastupilo 1111 natjecatelja iz 34 države. Na prvenstvu europski prvaci su postali: Jure Drlje u disciplini semi contact te Kristina Ravlić u disciplini light contact. Srebrne medalje osvojile su: u semi contactu Ela Filipović te disciplini light contact Anđela Stanić.
Predsjednik Stanić pojedinačno je predstavio male borce istaknuvši kako je veliki ponos za klub, a i njega osobno u prigodi dodjele medalja - čuti himnu Republike Hrvatske i zastavu u prepunoj dvorani.
Iako klub od samog osnutka reda vrhunske sportske rezultate, učestalo se susreće s financijskim poteškoćama, pa troškove koji se odnose na putovanja i gostovanja dijelom snose i sami roditelji djece. Upravo stoga, kako bi se bar jednim dijelom ovi troškovi smanjili, gradonačelnik Marko Ožić Bebek sportašima je uručio ček u iznosu od 2.000,00 kuna.
Na prijedlog tajnika Zajednice sportskih udruga Veselka Šimića ovaj događaj ovjekovječen je fotografiranjem na terasi zgrade Grada Makarske.


 
makarska logo