14°C weather icon

Grad Makarska prvi put sudjeljuje na međunarodnom sajmu investicijskih projekata REXPO

01.12.2017.

Na međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2017, koji se od 30. studenog do 1. prosinca održava u Zagrebu u City Plazi, po prvi prvi put sudjeluje i Grad Makarska.


U sklopu izložbenog prostora Grada Makarske, gradonačelnik Jure Brkan i zamjenik gradonačelnika Joze Vranješ s posjetiteljima sajma imali su priliku razgovarati na temu gradskih projekata s naglaskom na onima koji su ključni za razvoj Makarske kao turističke destinacije: Žičari Makarska-Biokovo, sportsko-rekreacijskoj zoni Platno i izgradnji podzemnih garaža na Gradskom sportskom centru. Izložbeni štand, na kojem se mogla kušati i najslavnija makarska slastica torta makarana, već prvog dana posjetio je i ministar turizma RH Gari Cappelli.


Rexpo je međunarodni sajam investicijskih projekata, koji na oko 2.500 četvornih metara izložbenog, konferencijskog i prostora za sastanke već šestu godinu zaredom okuplja domaće i strane ulagače te predstavlja najbolje investicijske projekte u regiji.

Sajam Rexpo, a što je ove godine prepoznao i Grad Makarska, izvrsna je prilika za prezentaciju projekata, tvrtki i usluga, promociju investicijskih potencijala gradova i država, poslovne sastanke, neformalna druženja te upoznavanje ključnih ljudi u industriji iz zemalja u regiji.

 

makarska logo