11°C weather icon

Godišnjak Srednje strukovne škole Makarska

12.07.2012.Srednja strukovna škola i ove godine tiskala je Godišnjak maturanata, koji ove godine završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje. Glavni i odgovorni urednici Godišnjaka su Iris Buble i Željko Matić. Učenici suradnici su: Ante Juranović i Antonio Kerum iz IV. g, Ivana Kurilj, Tea Ribarević i Marina Šumelj iz IV. l, Dora Topić, Ivana Kovačić, Antonija Pavlinović i Josipa Šetka iz III. f/s, Tanja Jović, Suzana Ivandić, Ana Brečić i Helena Mravičić iz III.i, te Robert Nicholas Srhoj iz III. h/k.
Veselu naslovnicu ilustrirao je Darko Macan.
Godišnjak sadrži podatke o maturantima, profesorima, razrednicima, fotografije iz djetinjstva, „bisere iz klupa“, maturalnim putovanjima, maturalnom plesu i ostalim dogodovštinama. U predgovoru Godišnjaka ravnatelj Momir Sumić između ostalog je istaknuo: „Da vrijeme ne bi ostalo zaboravljeno, uložili ste mnogo truda da napravite Godišnjak,koji će biti podsjetnik jednog vremena u kojem je odzvanjala vaša mladost.“
Gradonačelnik Marko Ožić Bebek tako je danas uz svog zamjenika Ivana Ivandu primio ravnatelja škole Momira Sumića i urednicu Godišnjaka Iris Buble koji su mu uručili jedan primjerak Godišnjaka s posvetom:


Hvala Vam što nas podržavate u našim nastojanjima da svakodnevnicu učinimo ljepšom.

Maturanti Srednje strukovne škole


makarska logo