6°C weather icon

U srijedu 16. sjednica Gradskog vijeća

18.07.2019.

U srijedu 24. srpnja, s početkom u 10 sati, u gradskoj vijećnici će se održati 16. po redu sjednica Gradskog vijeća.

Na dnevnom redu naći će se prijedlog izvješća o radu gradonačelnika Grada Makarske te prijedlog godišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna Grada Makarske za 2018.godinu.

Uz zapisnik sa prethodne sjednice, na dnevnom redu je i prijedlog odluke o komunalnom redu, prijedlog odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama, kao i prijedlog zaključka o prihvaćanju izvješća o izvršenju Programa građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2018. godinu, te prijedlog zaključka o prihvaćanju izvješća o izvršenju Programa održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2018. godinu.

Vijećnici će raspravljati i o davanju suglasnosti na prijedlog Statuta Gradske knjižnice Makarska, ali i o prijedlogu Rješenja o imenovanju mrtvozornika za područje grada Makarske.

Pred vijećnicima će se naći i prijedlog Rješenja o izmjeni i dopuni Rješenja o određivanju naziva ulica i trgova na području Grada Makarska.

makarska logo