4°C weather icon

FIERA SV. PETRA I SAJAM MAKARSKIH PROIZVODA

11.06.2013.

 

            Pozivaju se poduzeća, ustanove, udruge, umjetnici i zainteresirani pojedinci, proizvođači proizvoda i usluga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj, na izlaganje u sklopu Fiere sv. Petra i 3. Sajma makarskih proizvoda, planiranog za subotu, 29.lipnja 2013., na gradskoj rivi u Makarskoj.
 
Polazeći od zamisli oživljavanja nekadašnje 'Fiere sv. Petra', došlo se do ideje današnjeg 'Sajma makarskih proizvoda'. Kako smo u imenu spojili tradiciju i današnjicu – nekadašnjoj 'Fieri sv. Petra' danas smo dodali ime 'Sajam makarskih proizvoda', tako i na terenu želimo predstaviti tradicionalnu i današnju, modernu Makarsku.
Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a svi će posjetitelji imati priliku u izravnom kontaktu s izlagačima razgovarati o domaćim proizvodima, uslugama, manifestacijama, mogućnostima. Sajam će biti upotpunjen kulturno-zabavnim programom, jer će se u vrijeme Sajma na pozornici održavati Županijska smotra folklora.
Ističemo kako je cilj sajma promocija izvornih makarskih brendova - proizvoda i usluga, obrta, manifestacija, ustanova ili udruga - karakterističnih i stvaranih u Makarskoj.
Želja nam je posjetiteljima turističke Makarske na jednom mjestu predstaviti ponudu ovdašnje radinosti i stvaralaštva.
Kako bismo ohrabrili što više izlagača, odlučili smo - kao i prošle godine - potpuno besplatno ponuditi prostor za izlaganje! Taj će prostor površinski i lokacijski biti određen u dogovoru s organizatorima.
            Stoga i na ovaj način pozivamo sve proizvođače, poduzeća, umjetnike, udruge i ustanove, kao i sve građane Makarske, koji smatraju da imaju proizvod koji jest ili bi u skoroj budućnosti mogao postati makarski brend, na izlaganje na Fieri sv. Petra i 3. Sajmu makarskih proizvoda.
 
 
Prijave se vrše do 24. lipnja 2013. na adresu:
Grad Makarska, Obala kralja Tomislava 1,
Odjel za društvene djelatnosti (ured br. 5),
tel. 021/608-434
mail: kultura@makarska.hr  

 

makarska logo