- weather icon

Fešta sv. Petra: Sajam makarskih proizvoda 29. lipnja u 19 sati

28.06.2016.

Fešta sv. Petra i Sajam makarskih proizvoda održat će se u srijedu 29. lipnja s početkom u 19 sati na gradskoj rivi. S ciljem promocije makarskih izvornih brendova, Grad Makarska već šestu godinu zaredom uspješno organizira ovu manifestaciju.
Građanima Makarske i drugim posjetiteljima, 25 domaćih izlagača ponudit će veliki izbor domaćih proizvoda: prirodnu kozmetiku bez aditiva i konzervansa, domaće proizvode; med, maslinovo ulje, suhomesnate proizvode, tikvine namirnice i razne ručne radove.
U zabavnom dijelu programa nastupit će bendovi „Repassage“ u 20.30 sati i „Treblemakers“ u 22 sata.

Zbog održavanja Fešte sv. Petra i Sajma makarskih proizvoda potrebno je u vremenu od 17 – 24 sata, osloboditi parking prostor od južnog parkirališta za motore nasuprot zgrade Grada do parkirališta za automobile nasuprot prodajnog mjesta Tisak Media. Mole se građani da do 16 sati izmjeste svoje automobile jer će u protivnom to učiniti nadležna služba o njihovom trošku.


Grad Makarska ovim putem poziva sve građane grada Makarske za strpljenje i suradnju kako bi osigurali nesmetano odvijanje manifestacije.
 

makarska logo