24°C weather icon

Europski tjedan održivog razvoja: Prijavite svoju ideju

27.03.2015.

Diljem Europe od 30. svibnja – 5. lipnja 2015. održat će se Prvi Europski tjedan održivog razvoja (http://odraz.hr/hr/novosti/odraz-ove-vijesti/sudjelujte-u-europskom-tjednu-odrzivog-razvoja-2015), uz potporu Europske mreže za održivi razvoj (ESDN). Ova europska inicijativa ima za cilj poticati i učiniti vidljivijima aktivnosti, projekte i događanja koja promiču održivi razvoj.
Inicijativi se planira pridružiti i Grad Makarska u suradnji sa Platformom "Mreža aktivnih građana Makarske" (MagMa).
Pozivamo sve zainteresirane udruge, javne ustanove, poduzeća, pojedince itd.. da prijave prijedlog za organizaciju aktivnosti ili inicijative koja obuhvaća jednu ili više dimenzija održivog razvoja te da nije isključivo profitno orijentirana. To mogu biti različite aktivnosti: konferencije, izložbe, tržnice, filmske projekcije, aktivnosti u zajednici, održive poslovne inicijative i obrazovni projekti. Svoje prijedloge možete dostaviti na e- mail adresu: projekti@makarska.hr do 20. travnja 2015., kako bismo se na vrijeme iskoordinirali i zajednički registrirali.
Sve planirane aktivnosti dobit će pristup promotivnom materijalu naglašavajući i naše sudjelovanje u zajedničkom europskom nastojanju za održivi razvoj.
Sudjelovanjem u ovoj europskoj inicijativi želimo potaknuti razmišljanja naših građana o važnosti održivog razvoja i upisati grad Makarsku u kartu europskih gradova koji promiču održivi razvoj.
Info: https://www.facebook.com/EuropeanSustainableDevelopmentWeek

makarska logo