20°C weather icon

Drugi tjedan u Božićnom gradu: Prezentacija torte makarane na 5. obljetnicu proglašenja nematerijalnim kulturnim dobrom Republike Hrvatske uz FA Tempet

10.12.2017.

Advent u Makarskoj – Božićni grad 2017. i u drugom tjednu donosi bogat program. U poslijedpodnevnim satima Božićni grad će svojim nastupima uljepšati djeca dječjih vrtića Vrapčić, Zvončica, Pčelica i Ciciban, a makarski mališani sljedeći će tjedan imat priliku uživati u nastupu omiljenog klauna Šarenka i lutkarskom mjuziklu ''Koje je godišnje doba najljepše'' koji će izvesti Studio ''Suncokret''.


U sklopu programa, ove godine simbolično će se obilježiti i 5. obljetnica proglašenja torte makarane nematerijalnim dobrom Republike Hrvatske: u Božićnom gradu će biti održana prezentacija najpoznatije makarske slastice, a večer će svojim nastupom obogatiti Folklorni ansambl Tempet.


U večernjim satima Makarani i njihovi gosti sljedećeg će tjedna moći uživati u nastupima klape Fjoret, Zbora umirovljenica, bendova M.O.R.T. i 0+, klape Berulia te Zorice Andrijašević.
 

makarska logo