8°C weather icon

Drugi radni sastanak na temu Međunarodne utrke Makarska – Vošac

18.03.2014.

Predstavnici Atletskog kluba Sv. Marko i Parka prirode Biokovo,  zajedno s predstavnicima Grada Makarske, Hotela Makarska, Turističke zajednice i HPD-a Biokovo danas su održali drugi po redu sastanak na temu organizacije ovogodišnje Međunarodne planinske utrke Makarska-Vošac i državnog prvenstva u planinskom trčanju za seniore i juniore koji će se održati 24. svibnja.

Na sastanku se raspravljalo o detaljima vezanim za visinu nagradnog fonda, tehničkim detaljima vezanim za organizaciju trke, izradi promidžbenog materijala te prijedlogu media plana za manifestaciju. Podijeljene su zadaće i određeni rokovi, a svi detalji bit će objavljeni najdalje do 1. travnja.
Budući da se ove godine, dan poslije utrke, 25. svibnja, planira i održavanje planinarskog pohoda na Biokovo kojom se tradicionalno obilježava 'pozdrav ljetu', inicijativni odbor je odlučio raspisati javni poziv te uključiti građane u potragu za nazivom koji bi objedinio vikend događanja na Biokovu. Poziv će biti objavljen na službenim web stranicama Grada Makarske.
Sastanku su nazočili predstavnici Atletskog kluba Sv. Marko(Lenka Paunović, Martina Novosel Paunović), Parka prirode Biokovo( Nenad Bekavac, Hrvoje Škrabić), Turističke zajednice( Jure Brkan), Hotela Makarska( Jurica Dobrinić), HPD-a Biokovo(Drago Erceg) i Grada Makarske(Dražen Kuzmanić, Ivana Pleić).

 

makarska logo