13°C weather icon

Dodjela priznanja najboljima: Održan prijam za stolnotenisačice i rukometašice Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića

15.06.2019.

Priznanje Grada Makarske koje je uručio zamjenik gradonačelnika Dražen Nemčić, u nazočnosti Marine Andačić Krivić, savjetnice za predškolski odgoj, obrazovanje i šport, od danas krasi stolnoteniski tim Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića koji je osvojio 1. mjesto na županijskom natjecanju ŠŠD srednjih škola te ženski rukometni tim Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića također za 1. mjesto na županijskom natjecanju ŠŠD srednjih škola.

Nemčić je na tradicionalnom svečanom prijmu koji je Grad organizirao u gradskoj vijećnici čestitao mladim Makaranima koji svojim sportskim uspjesima pronose ime svog rodnog grada te im zaželio da dogodine ti rezultati budu još bolji.

Ponosne na svoje ekipe, a koje su od Grada dobile i stolnoteniske rekete, loptice i lopte, mentorice Lidija Pehar i Marija Prgomet istaknule su da im je ponos trenirati učenice koje ostavljaju dušu na terenu. Primanju je nazočan bio Slavko Gudelj, ravnatelj škole koji je uz zahvalu naglasio da ulažu puno u razvijanje sportskog duha, a rezultati potvrđuju da su na dobrom putu.

Naravno, najvećim zadovoljstvom bili su ispunjeni sami laureati Ženski rukometni tim SŠ fra Andrije Kačića Miošića (Mia Đuvelek, Angelina Ana Vranješ, Mia Juričić, Iris Talaja, Danijela Vujčić, Nina Juričić, Marta Mišković, Marieta Alagić, Ana Šalinović, Mia Bandur, Iva Ševelj i Marta Blažević) i Ženski stolnoteniski tim SŠ fra Andrije Kačića Miošića (Luna Divić, Lela Ivandić, Lea Šarić i Nela Vukušić).

Kako su istaknule nagrađene mlade sportašice nije im u prvom planu samo pobijediti već druženje s drugim ekipama i nova prijateljstva koja natjecanja donose.

J. Morović

 

makarska logo