14°C weather icon

Dani otvorenih vrata EU projekata: Makarska EU INFOrmer 11. svibnja

04.05.2018.

 

Povodom nacionalnih Dana otvorenih vrata EU projekata u Republici Hrvatskoj, koje provodi Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU-a, JU Makarska razvojna agencija MARA i Grad Makarska u suradnji sa partnerima, 11. svibnja 2018., s početkom u 19 sati, u hotelu Park organiziraju događaj Makarska EU INFOrmer.

Cilj ovog događaja je informiranje svih građana grada Makarske o EU projektima koji se trenutno provode u Makarskoj, kao i o projektima koji su u pripremi. Na prezentaciji svoje projekte će predstaviti: JU Makarska razvojna agencija MARA, Grad Makarska, JU Park prirode Biokovo, Udruga Sunce, Herbae Dalmatiae i Hotel Park.

Nakon prezentacija, nazočni će imati priliku postavljati pitanja vezana za predstavljene projekte, ali i postupke prijave ili provedbe EU projekata unutar kratke rasprave.

 

PROGRAM: 

·       Grad Makarska

Dražen Nemčić – prezentacija projekata: „Revitalizacija kulturno-povijesne baštine zaseoka Kotišina“, „S osmijehom u školu! – pomoćnici u nastavi makarskih školaraca“, „Energetska obnova zgrade vrtića Ciciban“, „Marendajmo zajedno“

 

·       JU Makarska razvojna agencija Mara

Lidija Vukadin Vranješ – prezentacija: Priprema i prijava projekata za natječaje EU (ESF, EFRR, FEAD, Europa za građane)

 

·       Udruga Sunce

Olivia Prodan Ravlić – prezentacija projekta „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe invaliditetom“

 

·       PP Biokovo

Velimir Vidak Buljan – prezentacija projekta „Novi Adrion Promicanje održivog korištenja prirodne baštine PP Biokovo"

 

·       Herbae Dalmatiae:

Jelena Erceg – prezentacija projekta „Certifikacijom proizvoda do tržišta“

 

·       Hotel Park:

Marina Tomić Josipović - prezentacija projekta „Rekonstrukcija hotela Park“, faza I. i faza II.

 

makarska logo