21°C weather icon

Danas u Makarskoj započinje Krafting festival: Tri dana vrhunske gastronomije i zabave uz Vojka V, TBF I Cubismo

07.06.2019.

Od 7. do 9. lipnja Makarska je domaćin Krafting festivala koji će u ugodnom ambijentu parka dr. fra Jure Radića okupiti vrhunske hrvatske chefove, domaće i strane pivare te hrvatske proizvođače craft ginova i gastronomskih delicija. Dobru atmosferu garantiraju popularna imena hrvatske glazbene scene; Vojko V, TBF i Cubismo.

Tijekom tri dana posjetitelji će moći probati više od 50 različitih vrsta piva, kušati gin-tonike sa sedam različitih domaćih craft ginova, nazdraviti s nagrađivanim rakijama slavonskih ravnica, uživati u okusima craft kave te prisustvovati cooking show-u u popodnevnim satima s gostujućim master-chefovima.

Glazbeni program festivala kreće već od podneva, a uz niz bendova i DJ-eve Imotskog Vinyl Magic Festivala, zvijezde glazbenog dijela programa svakako su splitski TBF i Vojko V, te zagrebački Cubismo. Posjetitelji će također imati priliku čuti i bendove B’s FUNstallation (zagrebački funk-jazz sekstet), Sunnysiders (splitski blues kvartet) i Ciotog (splitski kvintet posvećen irskoj tradicionalnoj glazbi).

Festivalsku atmosferu upotpunit će i niz društvenih igara isprepletenih tradicijom i dobrom zabavom. Najuspješniji će osvojiti neku od tematskih nagrada. Posjetitelji će moći kupiti i vrhunske proizvode sa seoskih imanja i OPG-ova, te autohtone rukotvorine Makarskog primorja.


Detaljan program festivala i raspored događanja potražite na Facebook stranici www.facebook.com/krafting.makarska/

makarska logo