14°C weather icon

Danas javna tribina o novom sustavu gospodarenja otpadom u hotelu Miramare

09.02.2015.

Grad Makarska i Makarski komunalac d.o.o. organiziraju javnu tribinu 'Izazovi i mogućnosti novog sustava gospodarenja otpadom' koja će se održati u Makarskoj u hotelu Miramare, Šetalište Svetog Petra 1, u ponedjeljak 9. veljače 2015. godine s početkom u 11 sati.
Nastavak je to edukativne kampanje o važnosti razdvajanja otpada 'Skupi, složi, savjesno odloži' koju od listopada prošle godine provode Grad Makarska i Makarski komunalac d.o.o. Gosti su Tonći Restović, pomoćnik ministra zaštite okoliša i prirode, Sanja Radović Josić, načelnica Sektora za održivo gospodarenje otpadom, planove, programe i informacijski sustav u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode i Aleksandra Čilić, načelnica Sektora za zaštitu okoliša Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Cilj javne tribine je predstavljanje dosadašnjih rezultata u uvođenju novog sustava gospodarenja otpadom u gradu Makarskoj, informiranje građana i dionika o mogućnostima i problemima u daljnjoj primjeni novog sustava gospodarenja otpadom te uspostavljanje suradnje svih zainteresiranih građana i dionika kako bi se postigli što bolji rezultati u održivom gospodarenju otpadom.
 

makarska logo