15°C weather icon

Dalmacija wine-expo na 6. Međunarodnom festivalu vina i kulinarstva u Esplanadi

27.11.2011.

28.11.2011.

Ovogodišnji 6. međunarodni festival vina i kulinarstva održao se 25. i 26. studenog u hotelu Esplanade u Zagreb.
Festival okuplja ugledne hrvatske i međunarodne vinare, a organizacijom okruglih stolova, stručnih radionica i drugim popratnim događanjima učvrstio je ugled jednog od središnjeg mjesta susreta profesionalaca, stručnjaka i zaljubljenika u gastronomiju.
Proteklih šest godina Festival je okupio brojne vrhunske izlagače te je ove godine ostvarena njihova rekordna nazočnost, njih više od 250, što Festival čini najvećim dosad.
Na ovogodišnjem festivalu predstavio se i program makarskog festivala Dalmacija wine –expo-a uz podršku Grada Makarske i Turističke zajednice Grada. Cilj ovog predstavljanja je animacija i pozivanje potencijalnih izlagača i posjetitelja da posjete Dalmacija wine-expo 2012.i provedu 1. svibnja 2012. u Makarskoj.
Grad Makarska osigurao je dvije glavne nagrade – dva puta smještaj za dvije osobe u Makarskoj za trajanje DWE 2012. za nagradnu igru koju je u sklopu sajma organizirao tim Dalmacija wine-expo. Kako bi njihovo izlaganje bilo još atraktivnije, Turistička zajednica Grada osigurala je „torte makarane“ za sve posjetitelje izlagačkog štanda.
makarska logo