12°C weather icon

Cvjetni korzo 2008.

13.05.2008.

16.5.08.

 
Jučerašnjom priredbom „Cvjetni korzo“ Dječji vrtić «Biokovsko zvonce” Makarska zaključio je još jednu pedagošku godinu. Djeca iz vrtića Zvončica, Maslačak, Radost, Vrapčić, Pčelica, Ciciban i tučepski Grdelin u prekrasno dizajniranim i obojanim cvjetovima i s iskrenim dječjim osmjehom, okupila su se na Kačićevu trgu, te predvođena makarskom Gradskom glazbom, a sve u pratnji teta i roditelja, krenula su put Gradskog sportskog centra.
Tradicija koja je zaživjela 1996. godine nastavila se i jučer. Prepune tribine pljeskom su pozdravljale dolazak vrtića na centralni teren, a bljesak aparata podsjećao je na to koliko su Makarani s istog mjesta naučili slikati zvijezde – nogometaše našeg Zmaja. Nakon uvodnog predstavljanja, skupine dječice zajedno s tetama pokazale su pripremljeni ples na tri glazbena broja.
Izbor pjesama i osmišljavanje koreografije djelo je teta iz vrtića Zvončica. Naravno, bravo i za trud ostalih teta koje su s djecom iz ostalih vrtića uvježbavale zamišljeno. Zato, neka im nastavak života bude šaren i veseo, baš kao i “Cvjetni korzo”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

makarska logo